Uutisia

Vuosaaren luonto - Valokuvauskilpaulu - Aurinkolahden Asunnot LKV - Kuva: Johan Sundsröm

Luontokuvat

19 maalis 2018 0

Meri ja rikas, monipuolinen luonto on useimmille meistä tärkeä syy asua Aurinkolahdessa ja Vuosaaressa. Mikä sinusta on asuinympäristömme luonnossa kauneinta? Osallistu Suomen Asuntosatama LKV:n ja Aurinkolahden Asunnot LKVn järjestämään valokuvauskilpailuun. Parhaat työt palkitaan.

Vuosaari-aiheinen valokuvauskilpailu on avoin kaikille Vuosaaren luonnon ystäville. Kilpailuun lähetetyt kuvat julkaistaan Aurinkolahden Asunnot LKV:n nettisivuilla www.aalkv.fi ja Facebookissa. Kuvat on nähtävissä myös Aurinkolahden Asunnot LKV:n asuntomyymälän näyteikkunassa (Solvikinkatu 9) isolla näytöllä. Lähettämällä kuvasi kilpailuun luovutat Aurinkolahden Asunnot LKV:lle oikeudet julkaista kuvasi kyseisissä medioissa.

Taltioi parasta vuosaarelaista luontoa kameraasi tai kännykkääsi. Lähetä kuva/kuvat viimeistään 31.5.2018 osoitteeseen luontokuvat@aalkv.fi. Merkitse sähköpostiviestin aiheeksi ”Luontokuvat”. Kerro missä ja millaisissa olosuhteissa kuva on otettu. Muista liittää kuvan yhteyteen yhteystietosi (nimi, s-posti, puhelinnumero).

Kilpailun tuomaristo valitsee 6-10 kuvaa, jotka selviävät loppukilpailuun. Finaaliin selviytyneet kuvat julkaistaan kesäkuussa Vuosaari-lehdessä, Aurinkolahden Asunnot LKV:n FB-sivulla ja netissä osoitteessa www.aalkv.fi. Voittaja ratkaistaan yleisöäänestyksellä, jonka tulokset julkistetaan lomien jälkeen syyskuussa 2018.

Kuvauskilpailun voittaja palkitaan 250 euron arvoisella lahjakortilla valokuvausliikkeeseen. Parasta kuvaa äänestäneiden kesken arvotaan upeita luontoaiheisia palkintoja.

Onnea ja menestystä kilpailuun.
 

Kilpailuohjet pähkinänkuoressa

  • Kilpailuun osallistuminen on kaikille avointa.
  • Kilpailuaika päättyy 31.5.2018.
  • Kuvan aiheena tulee olla Aurinkolahden ja Vuosaaren kaunis luonto.
  • Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu.
  • Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama ja hänellä tulee olla kuvaan täydet oikeudet.
  • Tiedoston suurin koko: 10 Mt.
  • Tiedostomuodot: JPEG, PNG tai TIFF
  • Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä pitää saada lupa kuvan julkaisuun.
  • Lähetä kuvasi sähköpostilla osoitteeseen luontokuvat@aalkv.fi